Сьогодні 31 травня Всесвітній день блондинок. На честь цього портал Znaj.ua склав добірку найвідоміших блондинок України.

Перше святкування цього Міжнародного дня відбулося всього кілька років тому. І ця дата - 31 травня 2006 року.

На жаль, кількість білих жителів планети, натуральних блондинок і блондинів з кожним роком значно скорочується. Все це досить легко пояснити. Справа в тому, що народити світловолосого дитини можуть тільки світловолосі батьки.

Європейці, у яких світле волосся, зазвичай обмежуються тільки однією дитиною в сім'ї. У країнах, що знаходяться в складній економічній ситуації, це особливо помітно. Не кожна сім'я може дозволити собі завести другу дитину, не кажучи вже про третій або четвертий.

У тих країнах, де зростання населення прогресивне - майже немає «гена блондинки».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На честь п'ятнадцятиріччя Всесвітнього дня блондинок портал Znaj.ua склав список найкрасивіших і відомих українок з білим кольором волосся.

Співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль

Журналістка, телеведуча і модель Катерина Осадча

Актриса 95-ого кварталу і комік Олена Кравець

Співачка Ольга Полякова

Телеведуча Леся Нікітюк

Раніше "Znaj.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.