Українці все частіше почали скаржитися на якість продуктів, які вони купують у супермаркетах для вживання. Ціна не відповідає.

Про це розповіли в Telegram- каналі "Чорний список".

Автор даного повідомлення придбав певну кількість картоплі в супермаркеті АТБ, що розташовується в Луцьку за адресою Ковельська, 68.

"Вже не перший раз в #АТБ продається картопля, яку потім залишається тільки викинути в смітник" - пише незадоволений клієнт. До посту також додається фотографія картоплі, зовнішній вигляд залишає бажати кращого. Там можна споглядати великі чорні плями, які доведеться відрізати. А це, вже продукт нанівець.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Картопля в супермаркетах, фото: скріншот
Картопля в супермаркетах, фото: скріншот

Користувачі в коментарях вирішили висловити свою думку з цього приводу. "У харківських атб така ж картопля 😪 😪 😪 два рази вже взяв в різних магазинах. Тепер ходжу на ринок", " Я - якість!!! Це що б ви ГОІ не розслаблялися!!!раніше просто голодування, а зараз з пiд*бом, ще й заплати за неї!!))))) ", "На ринку теж таку продають, та й в інших супермаркетах попадається" ," у Дніпрі АТБ це топ. Ніколи не було нічого прострочено, фрукти прекрасні, з овочів - картопля буває трапляється як на фото. Ніяких більше нарікань ніколи не було".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Чи відреагує якось супермаркет на звинувачення, або ж клієнт пішов здати продукт назад-невідомо.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.