Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість взяла участь у пікантній фотосесії для італійського бренду бікіні, амбассадором коротого є не перший рік, а відповідні знімки з'явилися як в Сторіс самої виконавиці, так і на її фан-акаунтах.

Артистка приміряла різнокольоровий купальник на зав'язках і бікіні з "хижим" леопардовим принтом, позуючи серед пальм та інших екзотичних рослин, а також на тлі блакитної води. При цьому зірка не упустила можливості покрасуватися пишними грудьми і тонкою талією, а також бронзовою засмагою.

Варто відзначити, що виконавиця активно стежить за тілом за допомогою правильного харчування і тренувань, а тому в 42 роки може похвалитися підтягнутою фігурою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Просто дуже гарячі і сексуальні фото з коханою @anilorak .

Very hot.😍♥️😘

Ідеальна!

Яка ж у неї шикарна фігура!😍🔥

Мотиватор!"

instagram.com/anilorak/

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "тому що не можна бути на світі красивою такою......❤ ️ 😍 ", "Красуня 🔥", " дорога Кароліна,ви дуже красива дівчина,дуже важко підібрати слова щоб відзначити неземну вашу красу, ви гідні всіх прекрасних слів на Вашу адресу.", "Огидно дивитися на постановочні фото, у неї ніколи таких грудей не було".