Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, українські воїни згадали про тих, заради кого тримають зброю в руках на сході нашої держави. Відповідне відео опублікували на сторінці «Операція об'єднаних сил» у Facebook.

«Захистимо тих, кого безмежно любимо! До Міжнародного дня захисту дітей воїни, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, розповіли про свої найдорожчі спогади. Звісно, це спогади про їхніх діток, які залишилися вдома, поки батьки відстоюють на Сході незалежність України», - написали автори посту.

Варто зазначити, що українські воїни трепетно бережуть дитячі фото і радіють кожні й можливості побачитися зі своїми синочками та донечками.

Їх тішать дитячі успіхи у навчанні чи спорті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Але зараз доля офіцерів та солдатів – бути відірваними від тих, кого люблять. Для того, аби захистити усіх українських дітей, дати можливість їм жити у мирі і втілювати у життя їхні мрії. Ми із побратимами зараз на фронті, адже це наш обов’язок – захищати тих, кого ми безмежно любимо!», - зазначають українські воїни, додаючи, що бажають маленьким громадянам нашої країни «рости здоровими і розумними».

А ЗСУ, своєю чергою, забезпечить для них мирне небо над головами.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, львів'ян впустили на галицьке весілля 50 років тому: "Часи важкі, зате почуття справжні"