Стало відомо про те, що два популярних українських артиста об'єдналися заради благої справи. Вони записали спільну пісню, яку присвятили дітям.

Справа в тому, що 1 червня в Україні відзначають Міжнародний день дітей, яких в нашій країні більше семи мільйонів. Alyona Alyona і Океан Ельзи записали колаборацію. Це дует на вірші Сергія Жадана"Країна дітей". Пісня присвячена дітям, які постраждали від війни, збройних конфліктів, терактів.

У своєму пості в соціальній мережі Instagram дівчина пише про те, що перш за все малюки потребують захисту від вчинків дорослих, а також від їх безвідповідальних і жорстоких рішень.

"Пишаюся тим, що трек був створений саме з Океаном Ельзи — легендарної групою. Разом ми довго думали, як поділитися з вами історією, яка болить в наших серцях не один рік. Тому після творчих роздумів було вирішено зробити дві версії треку " - пише Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Серед її шанувальників є діти, які були змушені кинути будинок на Донбасі, і починати життя заново. Цим треком артистка вирішила підтримати їх словом, тобто в тій манері, в якій виходить це робити найкраще.

Всього було випущено дві версії пісні, яка відгукнеться в серцях багатьох українців.

Нагадаємо, що рішення про святкування Дня захисту дітей було прийнято в 1949 році в Парижі, і в перший же рік його підтримала 51 країна світу.