В Одесі покупці помітили черешню, один кілограм якої коштує "всього лише" 680 гривень. Про це розповіли в співтоваристві «Одеса як вона є» в соцмережі Facebook.

"Що б ви вибрали за такою ціною замість 750 грам (на Привозі це називається "кг") черешні за такою ціною?", - запитує автор повідомлення.

Цікаво, що при цьому поруч з "золотою" черешнею коштує ящик тих же ягід, але по 80 гривень за кілограм.

"Нехай самі їдять, насолоджуються цінами", "Це де ж такі ціни, на Північному полюсі, чи що?", "Ооо, подешевшала, була тисячу гривень, треба брати", "О, прямо ціни Le Silpo в Києві", "Походу, черешню вирощували на Марсі, судячи з ціни", "Цю черешню що, діти Анжеліни Джолі збирали?",- дивуються в коментарях українці.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"В Італії 17 євро за кг, у Швейцарії велика за 19. Одеса вже в Євросоюзі", "Серйозно такі ціни в Україні? У Франції 5-7 Євро", - розповідають люди.

"Це, напевно, ювелірка. Вони рубінові", "У середині, напевно, кісточка золота. Нямайте її самі", "Руками не чіпати. Купіть - не здумайте їсти", - сміються коментатори.

"Можна купити 4 кіло м'яса. Ще й на свіжу зелень вистачить! 20 літрів бензину на ОККО, ще й на Омивач вистачить! У ресторані можна посидіти... Може, там кома загубилася!?», - припускають в коментарях до фото.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.