Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе фото, позуючи в еелегантному образі і рекламуючи власну колекцію аромасвічок і дифузорів для дому "Аромащастя".

Так, артистка приміряла облягаючу сукню молочного кольору з відкритими плечима і розрізами на животі, а також лаковані чорні туфлі-човники, доповнивши вбрання нюдовим макіяжем.

Зірка сиділа на підлозі в оточенні асортименту, спершись спиною на стіл. Варто відзначити, що раніше Кароль вже створювала спільні колаборації з брендом постільної білизни, українським брендом взуття і брендом дизайнерських хусток.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Колекція свічок та дифузорів Аромащастя від Тіни Кароль та @poetry.home"

Фолловери не пройшли повз: "з рядків найкращої співачки:" у тобі все зводить мене з розуму"😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻", "очманіти не встати😻", " Красоточка❤️", " а схудла то як... Жах... Їж більше❤️", " сильно красива🤍 🤍 🤍 🤍 🤍","омайгаш шо за богиня😍 💔".