Авіакатастрофа під Чугуївом забрала життя десятків молодих солдатів. Родини загиблих досі не можуть домогтися справедливості, зазначають у сюжеті «ТСН».

Кожна родина переживає горе по-своєму. Зокрема, мама загиблого 19-річного курсанта Богдана Матвійчука виконала бажання сина і тепер служить у військовій частині "Десна". Родичі скаржаться, що від трагедії минуло вже вісім місяців, а вони й досі не можуть добитися статусу члена сім'ї загиблого військовослужбовця.

«Господи, дай сили батькам нести тяжку втрату дітей. Хай душі спочилих упокоїться в спокої. Державні чиновники , не беріть гріха на душу. У вас теж є діти, внуки... Ніхто не бажає зла. Невже так важко вирішити цю справу так, що б пам'ять у батьків була спокійна за своїх найдорожчих?!», - пишуть у коментарях до відео українці.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Батьки втратили найдорожче в своєму житті - своїх дітей. Адже ці молоді хлопці загинули через недолугих командирів, через те, що на несправних літаках, порушуючи всі правила безпеки проводились практичні заняття. Де Ваша совість, можновладці? Як Ви можете так поступати з цими людьми? Бракує слів. Позорисько», - додають люди.

Нагадаємо, що серйозна ДТП паралізувала рух у Києві: проспект кишить автомобілями

Як повідомляв портал "Знай.uа", франківчанин опинився під колесами потягу, ангел-хранитель рятує разом з лікарями

Також, "Знай.uа" писав, що бойовики " ЛНР "проїхалися на танку по кладовищу, зруйновано десятки могил: "Дивуватися нічому"