У житті бувають щасливі часи і важкі моменти. Якщо у тебе, наш читач, опускаються руки, якщо ти потрапив у лихо й відчуваєш потребу в підтримці та захисті, пам'ятай - є вихід. Всі тривоги про гріхи і невігластво вщухнуть, адже є порятунок.

Важливо пам'ятати, що молитву до Архангела Михаїла потрібно читати з усією вірою, пропускаючи через себе кожне слово.

Про це стало відомо завдяки публікації "Православна молитва" в мережі Instagram.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

"О святый Михаиле Архангеле, помилуй нас, грешных, требующих твоего заступления, сохрани нас, раб Божьих (имена), от всех видимых и невидимых враг, паче же подкрепи от ужаса смертного и от смущения диавольскаго и сподоби нас непостыдно предстати Создателю нашему в час страшного и праведного Суда Его. О всесвятый, великий Михаиле Архистратиже! Не презри нас, грешных, молящихся тебе о помощи и заступлении твоем в веце сем и в будущем, но сподоби нас тамо купно с тобою славити Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь!".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Православна Молитва, скріншот: Instagram
Православна Молитва, скріншот: Instagram

Православна Молитва, скріншот: Instagram
Православна Молитва, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що віруючі українці, які зіткнулися з важкими хворобами, бідністю і злиднями в сім'ї, можуть звернутися з сильною молитвою до святої Матрони. Свята блаженна Матрона народилася в 1885 році в селі Себино Тульської губернії. А відійшла до Господа Матінка Матрона 2 травня 1952 року в Москві.

Раніше повідомляли, потужна молитва Богородиці, яка зцілить душу і тіло: читай у важку хвилину.

Як повідомляв Знай.uа, Свята Матрона зцілить душу і тіло: сильна молитва про збереження здоров'я.

Знай.uа писав, прикмети 1 червня: відмінний день для хрещення і доленосних рішень.