Не кожному під силу пережити зраду найближчої людини. Підтримати і допомогти пройти цей важкий етап у житті допоможе щира молитва.

Природа людей така, що низинні інстинкти можуть виявитися сильнішими здорового глузду і богоугодної поведінки. Тому, щоб у подружжі панувало щастя і вірність, вірянам радять звертатися до Господа Бога і святих у молитвах.

Молитву не обов'язково промовляти у церкві. Звернутися до небесних сил можна й і вдома. Православні віряни у такому випадку звертаються до святих Петра і Февронії, які є зразком християнського шлюбу.

Молитва в церкві, скріншот з відео
Молитва в церкві, скріншот з відео

Святе подружжя прославилося благочестям і милосердям. Померли святі Петро і Февронія в один день і годину 25 червня 1228 року, прийнявши перед цим чернечий постриг. Тіла святих покладено в один гріб.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Молитва при зраді

О великі угодники Божі і предивнії чудотвориці благовірнії княже Петре і княгине Февроніє, граду Мурома предстателі і хранителі, і про всіх нас старанності до Господа молитовниці!

До вас вдаємося і Вам молимося з надією міцною: Принесіть за нас грішних святі молитви ваші до Господа Бога і випросіть нам у благості його вся благопотребная душам і телесем нашим: віру праву, надію благу, любов нелицемірну, благочестя непохитне, в добрих ділах преуспеяніе, миру умирення, землі плодоносся, повітря благорозчинення, душам і телесам здравіє і вічне спасіння. Виходьте у Царя Небесного: вірних рабів його, в скорботі і печалі день і ніч кричущих до нього, багатоболісний крик нехай почує і нехай відведе від погибелі живіт наш.

Нагадаємо, молитва в пошуку хорошої роботи: сильне звернення до Святого Миколая Чудотворця. У різних професій є свої покровителі

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитва батьків за дітей: найкращий оберіг, коли поряд бути неможливо. Батьки не завжди можуть бути поряд зі своїми дітьми, але молитва може стати найкращою турботою

Також "Знай.ua" писав, молитва про позбавлення від кредитів і боргів: фінансові проблеми кануть в небуття. Молитва для тих, хто зіткнувся з фінансовими проблемами