Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотну Туреччину разом з дружною сім'єю, в тому числі маленькими племінницями, вибравши для весняних канікул віллу в одному з люксових готелів Бодрума.

Так, артистка зворушливо привітала шанувальників з Днем захисту дітей 1 червня, виставивши кумедний ролик зі старшою племінницею Поліною, яка засмагала біля басейну в різнобарвному монокіні і чорних сонцезахисних окулярах.

Леся нібито намагалася прислужити дівчинці, запитуючи, чи не хоче та масла для засмаги або прохолодних напоїв. Малеча ж намагалася жартівливо бути суворою і вимогливою, а в кінці відео і зовсім обляпала зіркову тітку і водного пістолета.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"З Днем Захисту дітей 😌"

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті :" такі смішні, люблю❤️❤️❤️❤️😍😍", "а хто нас від тих дітей захистить?😂🙈", "Леся заміна зростає 🔥🔥🔥🔥", "Класна мала 😂😂😂", "Діти наше майбутнє🙌", "Талановита, вся в тьотю👏😂😂😂😂", "Клас😂".