З Харківської області прилетіли доволі тривожні новини. У селищі Карабущино чоловік випадково провалився в глибокий покинутий колодязь. Потерпілий з останніх сил вилізти з води і тримався за стінки своєї пастки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС України в мережі Facebook.

Публікація ДСНС, скріншот: Facebook
Публікація ДСНС, скріншот: Facebook

"1 червня на номер "101" від жителів села Карабущино надійшло повідомлення про те, що в покинутий колодязь впав чоловік і потребує допомоги. По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що в 8-метровому колодязі знаходиться 56-річний чоловік.

Він виліз з води і з останніх сил тримався за стінки колодязя. Співробітники ДСНС за допомогою рятувальної мотузки підняли потерпілого вгору.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Врятованого госпіталізували до лікувального закладу з переохолодженням. На щастя, він не зазнав значних травм.", - повідомляють українські рятувальники, а також додають фото з місця інциденту.

Також варто нагадати нашим читачам, що у понеділок, 31 травня на Львівщині вшанували пам'ять трьох відданих своїй справі та Україні співробітників районного відділу Головне управління ДСНС України у Львівській області, які загинули на полігоні в Грибовичах.

Раніше повідомляли, під Львовом вшанували пам'ять рятувальників, які загинули на полігоні у Грибовичах: "Поклали життя заради безпеки".

Як повідомляв Знай.uа, бізнес під прицілом рейдерів: сумнівні ділки знищують репутацію України в очах інвесторів.

Знай.uа писав, у Києві рятувальники витягли милого пухнастика з вогняної пастки: сидів у кімнаті і кликав на допомогу.