Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Знаменитість часто виставляє забавні і трепетні пости з їх з Примадонною дітьми-близнюками, сином Гаррі і донькою Лізою, а цей раз не став винятком. Так, артист вирішив трохи поностальгувати, показавши архіви ще маленької дочки, привітавши таким чином аудиторію з Днем захисту дітей 1 червня.

Шоумен нагадав, як виглядала його найрідніша дівчинка в 3,5 роки, адже ще в 2020 році Гаррі і Ліза пішли в перший клас.

На відео зірковий ТАТО відобразив прогулянку малятка на велосипеді, коли та знайшла сонечко на кульбабі і сильно засмутилася, коли та полетіла.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Одне з моїх улюблених відео, Лізі 3,5 року. 😍

З Днем захисту дітей вас всіх, мої дорогі Передплатники! 🤗"

Фолловери не пройшли повз: "можна нескінченно на це дивитися...)! Так багато різних почуттів і емоцій одночасно..❤ ️ 😊 ", "😆Лізонька мила, ніжна і така зворушлива💖 💕 💖 💕 💖 💕 💖прекрасне відео)", " Клааасссс!!!!!😍 😍 😍 😍 ", "Яке миле відео😍 аж до сліз❤️🔥".

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.