У середу, 2 червня, погода в Україні навряд нагадає літню. Місцями температура повітря підніметься до +20 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру, температура повітря буде в межах +15 +19 градусів. Очікуються дощі, місцями грози та поривчастий вітер.

На Заході України буде сонячно, але прохолодно – +15 +17 градусів. На Закарпатті температура повітря підвищиться на один градус більше.

Суха погода також прогнозується в північно-західних областях, Чернігові та Сумах. На Сході, Півдні та Центрі пройдуть дощі, температура повітря становитиме +16 +19 градусів.

погода 2 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко повідомляє, що на Півдні все ж таки можливі незначні прояснення.

"Волога погода охопить більшість областей України. Очікуються дощі, місцями грози, поривчастий і сильний вітер", - написала Діденко в Facebook.

У Києві в середу буде прохолодно і вітряно. Стовпчики термометрів покажуть +16 +18 градусів. Небо буде сонячним, проте невеликий дощ можливий.

Народний прогноз погоди в Україні

2 червня відзначається день мучеників Фалалія, Олександра і Астерія. Якщо в цей день багато шишок на ялинці – до хорошого врожаю огірків. Пізнє цвітіння горобини вказувало нашим предками на пізню осінь.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.