Вже у вівторок починається літо, 1 червня 2021 року, яке починається з досить низьких градусів тепла.

Однак синоптики попереджають, що температура повітря істотно підвищиться після першої декади (проміжок у десять днів) Червня. І настане аномальна спека по всій Україні. Не встигли ми насолодитися довгоочікуваною весною, як нас зустріло похолодання і очікують великі градуси. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода".

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда заявляє, що при аналізі погоди в літній період За останні два десятиліття, то зараз літо не може бути холодним. Передбачається, що температура повітря може досягати 40 градусів.

"Починаючи з червня, а особливо липень і серпень – це температура повітря, яка буде значно вище норми, і велика кількість днів вона буде досягати 30-35, а в окремі дні навіть до 40 градусів, тому літо може бути тільки спекотним", – додав Микола Кульбіда.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Іншого літа у жителів України не буде.

А ось народний синоптик Леонід Горбань вважає, що літо 2021 року буде з мінливою погодою, очікується і аномальна спека, і бурі. А все через те, що нинішнім роком управляє Сатурн, який і задає погоду.

Негода, фото: Telegram
Негода, фото: Telegram

Нагадаємо, погода 1 червня зіпсує старт літа в Україні, сонця не чекайте

Як повідомляв "Знай.ua", задубілим після весни українцям розповіли, якої погоди чекати від літа - "Від +40 до заморозків"

Знай.ua писав, Хто на матраці, хто на гідроциклі: затоплені вулиці змусили українців плисти містом