Чемпіонка світу з бодібілдингу здивувала шанувальників пляжними фото. Цього разу росіянка Наталія Кузнєцова продемонструвала фотографію в купальнику.

Відповідні фотографії вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Наталія Кузнєцова вже не перший рік знаходиться в центрі уваги громадськості завдяки своїм значним формам. При скромному зростанні в 173 см дівчина важить близько 110 кілограм.

Все це-завдяки наполегливим тренуванням і роботі над собою. Не кожен чемпіон світу з бодібілдингу може похвалитися такими м'язовими обсягами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що така статура виглядає для людей незвично, Наталя лише пишатися своїм тілом і всіляко показує його в соціальних мережах. Нещодавно спортсменка опублікувала фотографію, на якій постала в скромному різнобарвному рожевому бікіні.

На знімку Наталя продемонструвала не тільки красивий купальник і стильні окуляри, але і виставила у всій красі свою мускулатуру.

"Я тримаю в долоньках Сонце. Я дарую його друзям. Посміхніться-це ж просто. Промінчик сонця-це вам", - підписала вона даний знімок забавним і добрим віршем.

Нагадаємо, що чемпіонка світу з бодібілдингу закинула потужну ніжку "богині": "Ось це окіст".

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталія Кузнєцова втиснула потужні ноги в облягаючі лосини.

Також Знай.иа писав, що чемпіонка з бодібілдингу довела свою жіночність і оголила накачані принади.