Арсен Мірзоян опублікував відеокліп своєї дружини на честь дня захисту дітей. Запис набрав майже тисячу переглядів за три години.

За життям відомого українського співака Арсена Мірзояна стежить багатотисячна армія шанувальників. Тому Заслужений артист України досить часто радує своїх фанатів новими хітами або відеороботами. Також Мірзоян бере активну участь в різних телепрограмах і шоу.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: YouTube

Крім цього він є чоловіком співачки відомої української співачки, дочки Народної артистки Ніни Матвієнко Антоніни. Іноді він публікує роботи своєї дружини на своїй Instagram-сторінці. Зокрема 1 червня він опублікував її кліп на честь Міжнародного дня захисту дітей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Передплатники відреагували активно на роботу Антоніни. Пост Мірзояна заполонили різні схвальні коментарі.

"Як чуттєво"; "це прекрасно"; " Сильно. Ніна така красива"; "цей голос дуже підходить під таку пісню"; "гарний спів", - пишуть вони.

Концерт Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Концерт Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Також варто нагадати нашим читачам, що Тоня Матвієнко, яка 12 квітня відсвяткувала свій день народження, З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт. Святкове дійство з нагоди ювілею та 10-річчя творчості Тоні Матвієнка Днями відбулося у столичному Caribbean club. Артистка дала двогодинний концерт під назвою "Мій перший ювілей". На сцену Тоня Матвієнко вийшла в короткій пишній сукні і чорному піджаку.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

Як повідомляв портал "Znaj.ua" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Znaj.ua" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду