У піці виявили зірочки з макаронів. Знахідка неймовірно здивувала шанувальників соцмережі.

На сьогоднішній день українці стали все частіше стикатися з неякісною або простроченою продукцією як в локальних магазинчиках, так і в мережевих супермаркетах. На жаль, але поганий товар став не новиною для громадян і викликає більше сміху, ніж гніву.

Однак іноді користувачі соціальної мережі демонструють дивні рішення щодо товарів. Зокрема в Дніпрі в розважальному центрі Crazy Land на піці виявили макарони. Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі чорний список.

"Ось таку піцу подають дітям у дитячому розважальному центрі #Crazy Land на коржі тіста макарони "зірочки". Як вам таке кулінарне мистецтво?",- повідомив свідок даної історії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак думка передплатників розділилося. Хтось не побачив в цьому чогось негожого.

"Ви спробували ці зірочки? Може це в ручну вирізаний сир"; " Тю діти все одно майже не їдять, їм аби красиво було і погратися їжею. Норм піца"; "Ну хоч не вермішель"; "піца Зоряна", - пишуть вони.

Однак були коментарі, які засуджують таке рішення кулінарів.

"Якби ви піцу замовили, хотіли б ви бачити там макарони?",- запитує один з користувачів мережі Телеграм.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.