Відомій українській виконавиці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом. Їхні фанати знаходять все нові й нові докази близьких стосунків між артистами.

У соцмережі Інстаграм створено численні фан-сторінки, які присвячені можливим прихованим стосункам між Тіною Кароль і Даном Баланом. Їхні шанувальники не можуть дочекатися дня, коли співаки зізнають, що між ними все-таки щось є.

Водночас самі виконавці про роман нічого не говорять. Щобільше, Дан Балан в одному з інтерв'ю заявив, що про відносини між ними, ні він, ні Тіна Кароль ніколи не говорили.

Дан Балан, instagram.com/_dan_tina
Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Дан Балан, instagram.com/_dan_tina
Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Днями на фан-сторінці _dan_tina в Інстаграмі з'явилося цікаве відео, в якому Дан Балан розповідає про те, чи хотілось би йому створити сім'ю. У нарізці також з'являється Тіна Кароль з немовлям на руках і зворушливі кадри за участю обох артистів на "Голосі країни".

"Момент настав 😻", - йдеться в описі до відеоролика.

"Чекаю цього моменту, коли відчуєш, що ось він цей момент настав і ось саме ця людина", - сказав Дан Балан в інтерв'ю. Дан Балан

"Ааааааа що ти твориш? 😍😍😍😍😍😍😍", "Як було б добре, щоб цей момент настав, але все дуже незрозуміло", "Ахх 😍 😍 😍", "Я просто😭 😭 😭", "Він же говорив що хоче дружину з Кишинева", - реагують у коментарях зворушені фанати знаменитостей.

Коментарі, instagram.com/_dan_tina
Коментарі, instagram.com/_dan_tina

Коментарі, instagram.com/_dan_tina
Коментарі, instagram.com/_dan_tina

Нагадаємо, Тіні Кароль зібралися влаштувати несподіванку, але без Дана Балана: прийдуть натовпом. Співачці Тіні Кароль хочуть влаштувати сюрприз

Як повідомляв портал "Знай.ua", спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики багато про що говорять. Українській співачці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан не змогли стримати почуттів: "Закоханий у неї таємно". Тіна Кароль і Дан Балан знову порадували фанатів