Переможець 10 сезону "Голосу країни" Роман Сасанчин розповів, як робив пропозицію своїй дівчині та чому наважився на такий серйозний крок.

Про це він ексклюзивно розповів в ефірі "Твого дня". Зі слів Романа Сасанчина, перш ніж зробити пропозицію своїй дівчині, він довго думав, як все облаштувати, аби дівчина не здогадалася.

Але через поганий настрій та самопочуття дівчини, хлопцю так і не вдалося зробити пропозицію. Його кохана відмовилася прийти. У результаті закохані навіть посварилися.

Роман Сасанчин з дівчиною, instagram.com/goloskrainy_official/
Роман Сасанчин з дівчиною, instagram.com/goloskrainy_official/

Однак, Роман Сасанчин здаватися не хотів і приїхав до дівчини сам. Освідчився він фактично під дверима квартири й отримав бажану згоду навіть попри те, що все пішло не за планом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після освідчення дівчина Романа Сасанчина Іванна, яка старша від нього на 4 роки, виклала в інстаграм-сторіс букет квітів та показала обручку, написавши": "Це було не інстаграмно, тому що я вмію зіпсувати сама собі сюрприз".

Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram
Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram

Нагадаємо, переможець "Голосу країни" з Тернопільщини проміняв мікрофон на форму касира: "Закохався, треба заробляти". Співак з Тернопільщини заробляє на ремонт у квартирі

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин зробив пропозицію коханій: "Вмію зіпсувати...". Дівчина співака оприлюднила в Stories фото розкішних троянд і показала вишукану каблучку

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Голосу країни" благає про допомогу: "Мама в критичному стані". Лікування дуже дороге