Молодий український співак, переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин зробив пропозицію коханій дівчині Іванні, яка старша за нього на 4 роки. Дівчина вже встигла поділитися радісною новиною в мережі і показати обручку.

Про це стало відомо завдяки Stories Іванни в мережі Instagram.

Роман Сасанчин приголомшив шанувальників новиною. Він зробив пропозицію коханій дівчині Іванні, з якою познайомився в 2020 році.

Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram
Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram

Іванна оприлюднила в Instagram-сторіз фото розкішних троянд і показала вишукану каблучку на безіменному пальці. Дівчина зазначила Романа Сасанчина і поділилася, що погодилася вийти за нього заміж.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram
Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram

"Це було не інстаграмно, я вмію зіпсувати сюрприз сама собі. Так!", - прокоментувала подію Іванна.

Відомо, що 19-річний виконавець познайомився з майбутньою нареченою в 2020 році. Іванна на 4 роки старша за Романа. Вони вперше зустрілися в компанії спільних друзів.

Вже через кілька місяців після знайомства закохані стали жити разом у столичній квартирі, яку Сасанчин виграв на "Голосі країни". У соціальних мережах Роман і Іванна часто діляться спільними романтичними фотографіями.

Раніше повідомляли, вагітна MamaRika оголила животик у відвертій фотосесії: "В габаритах 100-100-100".

Як повідомляв Знай.uа, Любов Успенська захопила дуетом з донькою після примирення: "Я насолоджуюся".

Знай.uа писав, зірка "Голосу країни" Анна Трінчер зворушливо подякувала найважливішій людині в житті: "Пишу і плачу".