Прийомна дочка Потапа продемонструвала відео зі спортзалу. У дівчини явно відмінний настрій.

Наташа Горова-23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Зокрема дівчина явно любить займатися спортом. Це можна побачити її по її відмінній фігурі, а також за деякими фотографіями в Instagram. Зокрема сьогодні дівчина опублікувала в сторіз відео з порожнього спортзалу. Дівчина підписала його багатозначно"Кайф". На іншому сторіз вона сфотографувала себе на тлі гонтелів і повідомила, що початок покладено.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До цього вона публікувала відео, як вона б'є спортивну грушу в спортзалі, чим викликала захват і схвалення шанувальників.

Раніше Горова зізнавалася, що давно хотіла відволіктися і спланувати тиждень так, щоб кожен день додавати нове заняття для емоційної розрядки. Зокрема дівчина спробувала себе в серфінгу.

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час