Молитва може підтримати та заспокоїти, дати сили рухатися далі й не втрачати віру. Однак є молитви, які мають особливу силу – ті, які подарували нам Оптинські старці.

Молитва від Оптинських старців допоможе вам віднайти стежку до вашого щастя та отримати захист від ворожих намірів.

Ця молитва складена для тих, хто благає про допомогу і підтримку в складній життєвій ситуації.

Проголошуючи слова молитви, треба проникнути в сенс кожного з них, і тільки тоді отримаєте відповідь на свої прохання.

Подумайте про хороше, про світле і добре, перш ніж братися до молитви – негоже звертатися до Бога, маючи лихі чи скорботні думки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Щоб заручитися божою підтримкою на весь день, варто починати ранок з молитви. Повторюючи молитву Оптинських старців регулярно, зупините проблеми та низку життєвих негараздів.

Шо говорити:

«Господи, допоможи мені спокійно подолати всі труднощі, які підготував для мене наступаючий день. Будь моїм помічником і наставником, дозволь довіритися волі Твоєї. Нехай я зі спокійною душею приймаю все звістки, які мене чекають, хороші або погані. Направляй мої думки і дії, які не дозволять мені зробити гріх. Нехай справи мої будуть богоугодними і корисними для близьких моїх. Господи Боже, дай мені сил впоратися з тим, що має сьогодні статися зі мною. Наділи мене вірою, терпінням і вмінням прощати. Амінь».

Раніше повідомляли, молитва до Архангела Михаїла про прощення гріхів і заступництво: святі рядки для важкої хвилини.

Як повідомляв Знай.uа, яким було дитинство у наших предків 300 років тому: рання загибель, робота і безправ'я.

Знай.uа писав, ПЦУ опублікувала повний календар релігійних свят на Червень: від дня Всіх Святих до Трійці.