Гірського штурмовка Романа не лякають труднощі – він на фронті з 2014 року. Для воїна це вже шоста ротація. Відповідний пост опублікували на сторінці «Операція об'єднаних сил» у Facebook.

За останні сім років Роман ніс службу у різних підрозділах: був і в батальйоні тероборони, в окремій механізованій бригаді, а тепер – в окремій гірсько-штурмовій бригаді.

За словами воїна, ніколи не варто втрачати пильності на фронті, а особливо – зараз, коли його позиція – неподалік від ворогів.

Там, де служить Роман, обстріли зі снайперської гвинтівки чи крупнокаліберної зброї – не рідкість.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зовсім нещодавно вороги обстріляли позицію Романа з автоматичного станкового гранатомета та СПГ. Бойовики заспокоюються щонайбільше на два-три дні, а потім поновлюють обстріли.

За час служби чоловік бачив безліч ворожих підрозділів, однак тактика у всіх них більш-менш однакова.

«Воював в Трьохізбенці, Кряківці, Кримському, Троїцькому. Та найбільше запам’яталось перше бойове хрещення – мінометний обстріл поблизу Капітанового, що на Луганщині. Тоді загинув мій побратим, ще троє були поранені», - розповідає український воїн.

Вдома захисника зі Львова чекають дружина та двоє синів. Старших хлопець вже готується до того, щоб повторити бойовий шлях батька.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, львів'ян впустили на галицьке весілля 50 років тому: "Часи важкі, зате почуття справжні"