Екс-народний депутат, а також лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив поділитися потаємною датою. У середу, 2 червня, вони з дружиною святкують річницю весілля. Вона разом вже 23 роки.

На честь цього дня, чоловік опублікував пост на своїх сторінках в соціальних мережах, куди прикріпив величезну кількість знімків з дружиною. Мабуть, він їх спеціально відкладав.

"Найкрасивіша жінка на світі. Мати моїх дітей. Мій найкращий друг. Людина, яка робить кожен день мого життя святом. Три роки тому ти нарешті стала моєю дружиною офіційно. Хоча разом ми вже 23 роки, і знаю, що вже назавжди. Так на небі написано. Просто люблю тебе" - підписана публікація.

На знімках, які потрапили в мережу, пара демонструє всю свою любов один до одного, а деякі з них носять навіть злегка відвертий характер.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вони обіймають один одного, цілуються, і просто насолоджуються часом, який проводять один з одним.

Олег Ляшко, фото: Facebook
Олег Ляшко, фото: Facebook

На одній з фотографій вони знаходяться в спальні. Екс-народний депутат оголив торс, а дружина Росіта прикривається його білою сорочкою.

Нагадаємо, що Олег Ляшко і Росіта Сайранен разом 23 роки, однак, шлюб вони зареєстрували лише 2 червня 2018 року. Весь цей час жили без штампа в паспорті. У травні минулого року у них народився син Олександр, а також вони виховують спільну дочку Владиславу, якій вже 19 років.

Раніше повідомляли, лобістське зниження ПДВ для аграріїв-олігархів коштуватиме українцям мінімум 8 мільярдів-Ляшко.

Як повідомляв Знай.uа, щасливий Олег Ляшко показав своє нове кохання: "Скоро весна".

Знай.uа писав, улюблениця Ляшка Злата Огневич засвітила обручку.