Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач неодноразово тішив фанатів фото в Instagram. Цого разу незвичайну історію його знайомства із дружиною Вікторією показали у шоу «Improv Live Show» на «Новому каналі».

«Історія кохання нашого @yuriy_tkach та його дружини @viktoriya_tka4 очами найкрутіших імпровізаторів країни в @improv_live!», - написали під опублікованим відео.

Виступ вийшов дійсно дуже кумедним, і глядачі зізнаються в цьому у коментарях .

«Це супер ржака!», - пишуть коментатори.

Треба зазначити, що Юрій та Вікторія знайомилися тричі, і ще задовго до того, як до Юрія прийшов успіх.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За словами Юрія, до того, як почати зустрічатися, вони кілька разів пересікалися. Вперше -на ювілеї батька Ткача. Матір запросила на свято пару з балетних танців, яка мала розважити гостей.

«Ми прилетіли з гастролей, і мама сказала: «Я все організувала – пара буде танцювати, ти будеш вести, а ми будемо їсти й пити». І потім ще каже: «Там у гримерці сидять хлопчик із дівчинкою, піди познайомся, спитай, що вони танцюватимуть, коли їх треба випускати». Я прийшов туди, відчинив двері й дивлюся – сидить білява дівчинка і якийсь пацан. Після того мама мені каже, мовляв, придивись до дівчинки, хороша дівчинка. А я їй: «Мамо, ти з глузду з’їхала? Мене ж посадять – чотирнадцять років дитині». А вона така: «Ну, я на майбутнє»», – розповів в інтервью «Новому каналу» актор.

Вдруге Юра і Віка пересіклися аж через 5 років – і 19-річна Віка сама заговорила до 19-річного Юри.

Після тижня мовчання Віка написала Юрі, а той запросив її відпочити на турбазі. Оскільки вони були знайомі «лише 5 років», молоді люди спали в окремих ліжках. Однак саме там стався перший поцілунок.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність