Творча студія "Квартал 95" відома далеко за межами України, а на шоу "Вечірній квартал" та їх гумористичних серіалах виросло не одне покоління.

Нещодавно на офіційній сторінці "Кварталу" в соціальній мережі Instagram опублікували смішний номер з їх недавнього виступу, в якому з'явилися актори студії Юрій Великий та Олександр Пікалов. Зірки "Кварталу" продемонстрували, що буде з чоловіками, якщо в будинку довго немає жінки. І номер вийшов неймовірно крутим!

"З пріплиздом! П'яний чоловік зустрічає дружину з відрядження. На перетворення мавпи на людину пішли мільйони років еволюції. Зворотний процес займає всього тиждень, варто тільки дружині поїхати у відрядження..." - йдеться в публікації.

"Молодці", "Це вже точніше не скажеш 😂😂😂. Номер правдивий на 200% 🔥🔥🔥", "З пріплиздом - це перл 😂😂😂", - коментують глядачі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що тренер "Ліги сміху" Наталя Могилевська "підсіла" на голодування: "Перепробувала безліч дієт".

Нагадаємо, "Квартал 95" знайшов заміну "ВІА Грі" та Валерію Меладзе: "Нічний метелик і гусениця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець змінює професію, такою зірку "Кварталу" ще не бачили: "Це виклик".

Також портал Знай.uа писав, що зірки "Жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні та Гарік Корогодський.