Відомий співак, хореограф і учасник групи Rumbero's Амадор Лопес розповів про те, як пройшов розіграш колег. За лаштунками Improv Live Show артист поділився кумедною історією, через яку йому довелося сильно понервувати.

В основному, слово розіграш асоціюється зі сміхом, однак, буває, що все виходить з-під контролю, і нешкідлива жарт лоскоче нерви. Про це артист повідав за лаштунками зйомок шоу на Новому каналі.

"Мене якось дуже яскраво розіграли колеги",-почав розповідати під час зйомок Improv Live Show україно-Венесуельський хореограф і співак Амадор Лопес. Щорічно, в їхньому колективі розігрують людей, і відбувається це, як не дивно, 1 квітня. Пранки досить жорсткі, і не завжди відразу міркуєш.

Амадор Лопес, фото: прес-служба Нового каналу
Амадор Лопес, фото: прес-служба Нового каналу

В один з таких моментів, учасники його групи Rumbero's об'єдналися, і розіграли боса.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми були на гастролях. І ось за кілька хвилин до виступу вони заявили, що не будуть виходити на сцену і прямо зараз йдуть. У них була умова-або я піднімаю їм зарплату вдвічі, або вони закінчують свою роботу. Більше того - вони зробили це у формі SMS. Я був дуже розгублений " - продовжив розповідь чоловік.

Амадор Лопес, фото: прес-служба Нового каналу
Амадор Лопес, фото: прес-служба Нового каналу

Він не зрозумів, що відбувається, і чому вони вирішили так різко про це заявити. Навіть не спало на думку, що на календарі було 1 квітня. Через деякий час вони все ж прийшли, і розповіли, що це розіграш, після чого Амадор зітхнув в полегшенням. Вони посміялися, і вирушили на сцену виступати.

Нагадаємо, що Амадор Лопес розповів про День знань у Венесуелі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Серафін з групи Rumbero's зворушливо розповів про свою маму.

Також "Знай.ua"писав, що суддя" МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво ексклюзивно розповів про своє життя і про новий сезон відомого кулінарного шоу.