Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Так, 24-річна знаменитість виставила серію яскравих знімків зі свіжої фотосесії, насолоджуючись теплими днями. Зірка приміряла білосніжну сукню з відкритими плечима і гірчичні чобітки-козаки, розпустивши довге каштанове волосся.

На першому фото з каруселі виконавиця стояла навпроти стіни і посміхалася на камеру, на другому ж вирішила забавно підстрибнути. Мішель поцікавилася у шанувальників, який кадр їм більше до душі.

Варто відзначити, що Андраде стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", який телеглядачі зможуть побачити вже 5 червня. Партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Яка краще 😂 🙌 🏽 "

Фолловери не пройшли повз: "ти сама знаєш відповідь на всі ці впитаннячка😂", " блін, мені дуже подобається 3😂 😂 😂 😂 😂", " Ору 😂 це ж Обкладинка ХХЛ, як ти і хотіла!!", "А що пообличчю в повороті ? )))", "Яка ж красуня вау 😍😍😍🔥🔥🔥🔥💗💗💕", "Так як на двох фотографіях заворожуюча ти😍 то обидві💚💙🍒", "І перша і друга. Мішель дуже мила дівчина. Чекаю випуски Орел і Решка з її участю. Кирило теж класний 🔥❤️".