Учасник першого україномовного гумористичного шоу "Вар'яти" розповів про новий для себе досвід. Володимир Жогло озвучив персонажа з мультфільму.

Такий досвід він отримав вперше, і ніколи навіть раніше не замислювався, що здатний на це. Тепер, голос актора Володимира Жогло можна буде почути не тільки з екраном телевізорів, або ж Наживо, прийшовши на концерт, але і в кінотеатрі.

Володимир Жогло, фото: прес-служба Нового каналу
Володимир Жогло, фото: прес-служба Нового каналу

До слова, Актори " Вар'яти-шоу "(Новий канал) продовжують гастролювати по Україні, тому насолодитися цим зможе кожен.

"Озвучую негативного персонажа. Морж-один з учасників бандитської четвірки. Він веселий і незграбний. Дуже намагався інтонаційно передати його настрій і характер. До речі, я зовсім на нього не схожий (посміхається). Адже ніколи не траплялося ситуацій, де б я мав проявити себе, як "поганий хлопець" - поділився враженнями чоловік.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Володимир Жогло, фото: прес-служба Нового каналу
Володимир Жогло, фото: прес-служба Нового каналу

Всі репліки записували не з першого дубля, так як актор був дуже вимогливим до своєї інтонації, і просив перезаписати. Йому пощастило, що в студії працювали професіонали, які допомагали порадою, і не тиснули морально. Вони і допомогли попрацювати Володимиру Жогло над своїм голосом, а також його подачею.

Мультфільм, в якому можна буде почути голос чоловіка, називається "спірит", і вже 10 червня українці зможуть насолодитися ним сповна, сходивши в кінотеатр. У Мережі вже навіть з'явився сюжет, в якому розповідають і показують, як Володимир Жогло озвучував Моржа.

Нагадаємо, Знай писав, що Сергій Притула розповів про свої кулінарні уподобання.

Також Знай повідомляв, що актор "Вар'яти-шоу" розповів, як склалося його життя, поки Притуал йшов у політику.

Нещодавно Знай передавав, що Сергій Притула показав українцям, що продають у супермаркетах.Відповідне відео Притула оприлюднив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.