Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео.

Наталя поділилася свіжим роликом, позуючи на терасі в сукні бежевого кольору з чорним шкіряним поясом і аксесуарами у вигляді золотого намиста і сережок-кілець, доповнивши незвичайний образ макіяжем з масивними стрілками на повіках.

Зірка вирішила видати секрет зачіски з кліпу на пісню "До дна", яка, до слова, вже встигла стати хітом. Як виявилося, спеціально для відеороботи виконавиця повернулася до свого натуральносу кольору волосся і вирішила навіть не вирівнювати кучеряве від природи волосся. Могилевська зізналася, що дрібні кіски вона просто "чіпляє", адже вони вже готові і кріпляться в будь-яке зручне місце на голові.

@nataliya_mogilevskaya

У вас ровные или волнистые волосы? #делаюприческу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Наталья Могилевская

"Розповідаю вам секрет моєї зачіски, яка всім так сподобалася, з кліпу "До дна".

Отже, ось ці ось косички... зачіска робиться одну хвилину. Тому що косички вже готові. Я їх просто чіпляю під волосся, кілька штук з цього боку і кілька - з цього.

Можу ближче до обличчя, можу далі до обличчя... Зараз вони дуже близько..."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".