Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, виставивши пікантне відео з одного зі своїх виступів, танцюючи на сцені разом з командою. Зірка приміряла досить відверте концертне вбрання, що складається з міні-сукні срібного кольору, суцільно всипаній бахромою, блискучих чобітків і масивної корони, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, а також зачіскою з дрібними кучерями.

При цьому виконавиця вибрала сміливий ракурс знизу, демонструючи довгі ноги. Наприкінці виступу Ольга повернулася до зали спиною, грайливо потрусивши сідницями.

@polyakova_olya

Разлюли-малина 😻

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Оля Полякова

"Разлюлі-малина 😻"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова інтригувала кліпом і піснею "Взрослая девочка", які вийдуть вже зовсім скоро. Співачка зізналася, що композиція стала першою її новинкою за півтора року.