Відома українська акторка комедійного жанру, Яна Глущенко вже більше шести років свого життя віддала проекту"Дизель шоу". За цей час вона змінила сотні образів, багато з яких запали їй в душу.

Більшу частину з нарядів можна побачити на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, коли вона ділиться враженнями про концерт, або ж розповідає про новини з роботи. При цьому, можна впевнено сказати, що Яна Глущенко не особливо активний користувач соціальних мереж.

Якщо багато знаменитостей можуть опублікувати по 3-4 поста в день, що у актриси час від часу, частіше раз на місяць, з'являється знімок з якоюсь важливою інформацією.

Не так давно, проекту "Дизель шоу" виповнилося шість років, і жінка вирішила нагадати про найяскравіші образи за весь час. На першому знімку вона стоїть з плюшевою собачкою в білій сукні, і на голові білий-білий перуку з чубчиком. Мабуть, це була роль не зовсім розумної блондинки, так як на знімку Яна Глущенко сильно відстовбурчує губи, що робить їх в кілька разів більше.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На наступному кадрі вона вже не одна, а з колегою - Вікторією Булітко. За сценарієм вони працюють в колл-центрі, надають інтим послуги по телефону. При цьому, їх зовнішній вигляд говорить зовсім про зворотне.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

Їх нарядили в ретро вбрання, і окуляри. Зробили все, щоб глядач подумав. Що вони заучки, і незрозуміло взагалі як туди потрапили.

Останній образ, який їй запам'ятався-секретар мера міста Івано-Франківськ. На знімку вона разом з іншим своїм колегою-Єгором Крутологовим. Він грає міського голову, а Яна Глущенко красиву секретарку. Її нарядили в красивий образ з вишивкою, на якому присутні українські символи.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

"Скільки суконь я переміряла за цей час, скільки образів втілила в життя! Але є у мене улюбленці ☺ Без сумнівів, це моя співачка Леля! У топі у мене, звичайно, жінка з кол-центру. Ще дуже крутий образ екстравагантної поліцейської. Ну і звичайно, з останнього-секретарка мера Івано-Франківська " - розповіла тоді жінка.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою"Дизель Шоу".Актриса загинула в автокатастрофі в жовтні 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дизель Шоу "показали, як забрати жінку з клубу:"знадобляться залізні нерви".

Також портал Знай.uа писав, що актор і один із засновників гумористичного проекту " Дизель Шоу" Єгор Крутогологов розповів про свої стосунки з дружиною Катериною.