Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вирішила кардинально змінити не тільки імідж, але і схуднути, взявши участь в челленджі зіркової тренерки Аніти Луценко "26июнязубдаю". Так, артистка досить креативно мотивує себе, щоб скинути 4 зайвих кіло до 26 червня - Наталя пообіцяла, що якщо не зробить цього, то поголить голову налисо.

При цьому сама Аніта Луценко пообіцяла стрибнути з парашутом, а актор і телеведучий Даніель Салем, який страждає на клаустрофобію, закриється на годину в труні. Виконавиця трепетно подякувала Луценко і зазначила, як добре, що та свого часу не стала юристкою.

"ГАРАЗД, ЖАРТИ В СТОРОНУ ♪️ Буду чи не буду голитися налисо ☺️

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якщо до 26 Червня не скину 4 кг, то буду голитися налисо.
Приєднаюся до челенджу @anitasporty #26іюнязубдаю

Аніта обіцяла стрибнути з парашутом, @daniel_jihad_salem, який страждає на клаустрофобію, закритися на годину в труні, а я - поголитися налисо 😄
Дуже важливо зараз стежити за моїми Stories. Вже завтра покажу з якої ваги стартую ☺ хто стартує зі мною - виставляйте фото своїх ваг завтра вранці в Сторі, відзначайте мене і Аніту.

Хто знає Аніту? Напишіть в коментарях, підтримайте наш старт.

Для тих, хто з якоїсь неймовірної причини не чув про Аніту Луценко - розповідаю! Аніта - тренерка і ведуча шоу «Зважені та щасливі», авторка книги про здорове схуднення «Ти просто WOW». Багаторазова чемпіонка України та Європи з аеробіки та фітнесу.

Аніта, як же добре, що ти не стала юристкою. Дуже шкода, що тобі довелося зламати ногу, щоб знайти своє покликання. Хоча ні ... не шкода."