Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з аудиторією важливим постом, розповівши про правильне харчування. Так, зірка зазначила, що здорове харчування насамперед має бути різноманітним, щоб не поєднувати його з величезною кількістю вітамінів і добавок, а також в раціоні повинні бути виключно доброякісні продукти: свіжі і без цвілі.

Аніта видала, що в тарілці повинен бути баланс з білків (дають імунітет і формують тіло), жирів (ситість, красива шкіра і хороше функціонування статевої системи), а також вуглеводів (енергія) і клітковини (ситість і турбота про травну систему).

"Що таке здорове харчування?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

1. Різноманітне, щоб не довелося пити вітаміни з аптеки, а всі вони потрапляли з різної їжі.

2. Доброякісна їжа. Це не зіпсована, без цвілі, свіжа.

3. Баланс по білках, що дають імунітет і формують тіло, жири, що дають працездатність, ситість, красиву шкіру і бадьоре лібідо, відмінне функціонування статевої системи і звичайно вуглеводи, що дають енергію. + клітковина, травлення і ситість."