Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка запропонувала шанувальникам вгадати, що вона змінювала в своєму обличчі за останні роки, проте пізніше зізналася, що не проводила ніяких маніпуляцій. Зірка зазначила, що з часом хоче злегка лише підправити асиметрію губ за допомогою уколів краси і зовсім не проти косметологів. Виконавиця видала, що за адекватне дорослішання, без будь-яких втручань.

"І так, все по-чесному, як і обіцяла👇 що я робила зі своїм обличчям?

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

❌Нічого! Ви б знали, як мені ваші коментарі, як бальзам на душу! Так приємно було читати😘

Знаю, знайдуться, хто скаже "ой, не треба локшину на вуха" ☺ ️ серйозно, ви ж знаєте мене, я за свої слова завжди у відповіді! Ніяких ботоксів, підтяжок і розтяжок на мені зараз немає.

Губи теж не колола! Хоча, дуже хочу підправити асиметрію з часом👌 Ну, немає в світі жінки, яка буде завжди задоволена собою😅

Дівчатка, я не проти косметологів, догляду за собою і різних там уколів, коли є можливість, коли це потрібно або просто коли хочеться! Знаєте чому? Тому, що це ваше життя, ваші рішення і Ваші гроші! Не дивіться на інших, приймайте рішення так, щоб було добре вам! Не заради когось, а в першу чергу заради себе коханої🥰..."