Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила романтичний архівний кадр з чоловіком, продюсером і репером Потапом, зроблений в Тулумі, Мексика, де виконавиця знімала реаліті-шоу "Девочки рулят" разом з кращою подругою Анною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною.

Так, артистка приміряла яскраво-жовту сукню з квітковим принтом, масивні чорні черевики і капелюх, розпустивши довге кучеряве волосся. Олексій же стояв на білосніжних сходинках в шортах, синій сорочці-оверсайз і кросівках.

При цьому Настя поскаржилася на похмуру і прохолодну погоду, повідомивши, що та негативно впливає на її настрій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Яка погода, такий і mood 🤔

У вас так само?"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "Боні і Клайд палюбас️️️", "так, також. Яка ви красива😍", " колірна гамма🇺 🇦 😍", "ніштяк фото"," не спекотно в осінніх черевиках?😂 ", "Яка гарна пара❤️", " ви просто суперські))) величезного щастя вам!!!!", "В ботах не замерзла😮".