Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість з нагоди 40-річного ювілею заінтригував свіжим альбомом "Без реклами", де пообіцяв показати шанувальникам себе справжнього. Артист вже випустив треки "Ровно" і "Кровь і любовь", а тепер порадував ще однією композицією "Экзорцизм", кліп на яку пообіцяв презентувати вже 17 червня.

Олексій поділився mood-відео, де позував серед білих стін лікарні в довгій гамівній сорочці, поки за вікном нібито лив дощ. При цьому позаду виконавця красувалася блондинка в еротичній спідній білизні, ніжно обіймаючи Потапа.

"Моя улюблена пісня з альбому, на який ми зняли просто неймовірно містичний кліп, вийшла сьогодні в YouTube,

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

так вийшло, що ми так віддалися матеріалу пісні "Экзорцизм", що тепер вона вийде два рази - муд відео-сьогодні і повноцінний кліп 17 го числа ,

у ньому буде повна версія вигнання демонів любов'ю і звичайно красиві сцени з @anastassiakorol ...

це екзорцизм, baby

#птп #екзорцизм"

instagram.com/realpotap/

instagram.com/realpotap/