Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість заінтригувала шанувальників довгоочікуваною новинкою - треком "Малиновые губы", який обіцяє представити вже в п'ятницю, 4 червня.

Так, артистка продемонструвала обкладинку композиції, де на чорному тлі зображені губи з блиском кольору фуксії, який стікав вниз, а також малина в роті. Варто відзначити, що раніше Аліна оголосила про концерт у Фастові 5 червня, до якого активно готується.

"Вже завтра 👄"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися :" Мені чомусь ця обкладинка нагадала якийсь альбом Ранеток в 2010-х 😂 😂 😂 дуже чекаю прем'єру! Впевнена, що музика буде класна, останнім часом подобається ваш стиль", " як вони збуджують ці малинові губи!🔥", "Чекаюююю🔥", "Ураааааа !!!!Яка до речі фотка крута😍", "Вона вийде в 00:00 сьогодні?🙏 🏻 ", "Аліна, нарешт, 😍 😍 😍 😍 😍 це клас!", "🤤 🤤Чекаю як ніколи🔥".