На телеканалі "Україна" вже 20 червня 2021 року буде показана прем'єра Національної премії "Українська пісня року 2020" з виступами багатьох українських артистів.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік. Зараз же вона, за лаштунками концерту, відверто розповіла про депресію перед Днем народження, а також про те, чи планує відзначати це свято. 8 червня їй виповниться 26 років.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

На сцені раніше зазначеного заходу, Аліна виконає свою першу пісню українською мовою під назвою "Рушничок", яку співала ще в шестирічному віці.

"Мій день народження вже 8 червня. І нещодавно я давала інтерв'ю, відкрила текст і бачу, що редактора додали фразу: "Співачка випускає пісню, приурочену до свого дня народження – їй виповниться 26 років". Я навіть звернулася до них і попросила прибрати вік, тому що навіщо вказувати ці 26? Я з 25 - ма ніяк не могла змиритися", - зазначила виконавиця.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
При цьому вона додала, що це все ще молоді роки, проте вже після 18-річчя зовсім не хочеться їх рахувати. Їй не хочеться влаштовувати великі гуляння з подарунками і зустрічами, тому над святкуванням дівчина ще думає. Її мама ж бажає гучного святкування. Аліна навіть не пам'ятає, коли у неї було дійсно щасливе свято.

"Мабуть, найкраще, коли його зустрічаю на роботі – одні з найяскравіших спогадів ті, коли зустрічала його на знімальному майданчику або на сцені. А відпочинок і зустріч з друзями – це приємно, але я звикла в цей день працювати", - заявила Аліна Гросу.

Аліна Гросу, скріншот з Instagram
Аліна Гросу, скріншот з Instagram

Нагадаємо, Аліна Гросу виявилася безробітною і відчула дискомфорт: "У вас таке є?"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу після розлучення пустилася у всі тяжкі - "Танцюю в червоній сукні…"

Знай.ua писав, Гросу у червоному корсеті підкорила 71-річного Поплавського: "Дарує бажання"