Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію зворушливих знімків з псом породи мопс на прізвисько Жорік, якого так обожнюють численні шанувальники. Так, красуня вирушила на прогулянку з пухнастим другом, примірявши бежевий тренч, кросівки, бейсболку і світло-блакитні широкі джинси.

Зірка ніжно цілувала Жорика, а той нагороджував господиню відповідною порцією ласки. Наташа розповіла, що в даний момент відвідує ще й тренування з боксу, а також готується до забігу з перешкодами в 10 кілометрів. При цьому Горова-молодша зазначила, що не відмовилася від солодкого і відчуває себе 19-річною дівчинкою.

"🪑сходила на тренування з боксу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

🪑почала підготовку до забігу з перешкодами - 10 км

🪑не відмовилася від солодкого.

🪑відчуваю себе знову 19-річною дівчинкою, яка повертається в режим спортзалу.

щаслива.

чому смайли-стільці?

why not - як свідчить одна з моїх тату 🪑"