Відома українська співачка Наталія Могилевська дала відверте інтерв'ю, де розповіла все те, про що мовчала раніше.

Співачка і продюсер не так давно представила свою нову композицію" до дна", і відразу показала шанувальникам кліп, над яким довго працювала. Щоб стати ближче до шанувальників, вона відповіла на питання рубрики Marie Claire.

Наталка Могилевська, кадр з відео
Наталка Могилевська, кадр з відео

Журналісти запитали у неї, коли і з ким останнім часом найприємніше мовчать, на що жінка відповіла, що вона засновник київського клубу любителів тиші. Раз на тиждень, або іноді два рази, вони збираються для того, щоб просто помовчати. Це так звані медитації.

До слова, на питання про спогади, які хотілося б залишити на завжди, співачка відповіла, що під час медитації, вона відчула присутність Бога.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз Наталія Могилевська розвиває в собі талант вчителя, і величезну кількість часу приділяє саморозвитку, щоб присвятити своє життя надалі культурі, творчості, а також освіті в Україні.

Наталія Могилевська, скріншот з youtube
Наталія Могилевська, скріншот з youtube

Що до лиця сучасним чоловікам, а що не прикрашає сучасних жінок? - таке питання прозвучало наступним, і у Наталії миттєво знайшовся на це відповідь

"Сучасним жінкам і світу не вистачає жіночої енергії і традиційно жіночих рис характеру, таких як: ніжність, творчість, м'якість, легкість, розслабленість, а також спонтанність і непланованість не властиві чоловікам. На жаль, сьогодні і чоловіки, і жінки виховуються однаково. Це не зовсім правильно".

Наталя Могилевська, фото з Instagram
Наталя Могилевська, фото з Instagram

Далі жінку попросили порівняти себе з алкогольним напоєм, або ж коктейлем, але, як виявилося, Наташа Могилевська абсолютно не вживає алкоголь.

Продюсер вважає, що живе в досить дивному світі, де алкоголь і сигарети вбивці номер один, які можна придбати у вільному доступі. Саме тому, порівняла себе Наталя з зеленим вітамінним коктейлем, який вона збирає сама з ранковою росою.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".