Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий спільний знімок з їх з чоловіком Владом Топаловим маленьким сиром Мішею, позуючи на природі. Так, артистка щось натхненно показувала і розповідала найріднішому хлопчикові, примірявши білосніжну сукню з квітковим принтом.

Зірка ніжно звернулася до сина, назвавши його дивом і зізнавшись, що їх з коханим життя сильно змінилося після народження дитини. Регіна зазначила, що кожен батько бажає своєму чаду щастя, насичуючи нащадка любов'ю.

"Ти - наше диво!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

З появою сина наше з @vladtopalovofficial життя зазвучало по-новому. ❤️

Ви тільки задумайтеся люди створюють неймовірне: iPhone 📱, Wi-Fi, internet, космічні кораблі🚀, віртуальну реальність, але найчарівнішим залишається те, що народжується з любові двох 👫 - діти❤️.

Цією любов'ю просякнутий кожен сантиметр шкіри, кожна клітинка. Ми творимо нове покоління, ми створюємо майбутнє, яке будуть регулювати наші діти.

Багато батьків хочуть, щоб їх дитина стала генієм, чи не так?

Але насправді, найбільше ми хочемо, щоб наші діти стали щасливими ☺"