Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

Красуня із задоволення відповіла на 42 найбільш захоплюючих питання від шанувальників, позуючи у власному заміському будинку і провівши по ньому невелику екскурсію. Так, знаменитість приміряла спортивні штани і білосніжний міні-топ з глибоким декольте, показуючи простору кухню, де пила каву і готувала обід, дитячу кімнату, коридор, розкішну гардеробну з численними вбраннями і взуттям.

Артистка також познайомила аудиторію зі своїм пернатим другом: мало хто знав, що крім кішечки у Кароль живе папуга на прізвисько Аркаша. Пернатий товариш Тіни просив у неї шматочок грейпфрута, а після дякував за нього, сидячи на жердинці. Виконавиця зізналася, що він вміє говорити фрази і навіть мурчати, немов кіт.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

instagram.com/_fantina/

"Найяскравіше інтерв'ю Тіни Кароль. Найбільш провокаційні питання. Найнесподіваніші відповіді.

Ми давно хотіли це запитати, вона давно хотіла відповісти!

Хто навчив співачку готувати?

Чому артистка житиме восени в наметах?

Кому і які послання Тіна Кароль залишає на стіні, в своєму будинку і з ким вона живе?

І навіщо співачка просить подарувати їй тарілку крему?"