Відомий український співак, Народний артист, композитор і продюсер Олександр Пономарьов, який нещодавно публікував відео зі своїм талановитим сином, продовжує радувати відданих шанувальників.

Цього разу співак заінтригував фотографією з Михайлом Хомою (Дзідзьо). За словами, співака, вони разом з Дзідзьо "щось думають".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Щось думаємо разом з @dzidzio, щось плануємо! Ну ви розумієте...", - коротко підписав публікацію Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що на свіжому знімку можна побачити двох зірок в повний зріст, співаки наділи чорні святкові костюми. На обличчі Пономарьова можна побачити загадкову посмішку, а Михайло Хома спробував зберегти серйозний вигляд. Публікація буквально за кілька годин зібрала більше двох тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що Олександр Пономарьов засвітився разом з Ольгою Цибульською. Їх спільне фото порадувало шанувальників. На знімку український співак обіймає Ольгу Цибульську. Українська телеведуча посміхається і одягнена в українську національну шапку з вінком.

Раніше повідомляли, колишня Дзідзьо Slavia напилася після розлучення: кажуть, допомагає.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська відповіла , що у неї з розведеним Дзідзьо - не повірили: "Коханка кума".

Знай.uа писав, Пономарьов з Цибульською в куртках здивували українців: "Літо прийшло".