Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І зараз дівчина вирішила нагадати про свій перший сольний концерт, який пройде 5 червня 2021 року, в Києві. І назвала мінімум три причини, через які слід провести вечір суботи на цьому заході.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

Перша з них-можливість стати першим, хто почує нові треки Дорофєєвої, а також відірватися під раніше вийшли композиції з EP. Друга причина-можливість побачити надію і команду в справі.

"1. Ви першими почуєте нові треки і відірветеся під вже улюблені gorit, a tebe... та інші пісні з EP. 2. Ви першими побачите мене і мою нову команду в справі. 3. Легко можете оплатити квиток онлайн карткою ЛАЙК'Ю від @oschadbank_official та @mastercardukraine встигли купити квиток?", - йдеться в публікації.

"Стоп. концерт через два дні. що?😳", "Як же хочу до тебе... але не можу😢", "На жаль, не зможу приїхати, але впевнена на всі 100% що буде оч круто!", "Сильно чекаємо в Запоріжжі, подумки в Києві 💘", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дантес показав романтику в ліжку без Дорофєєвої: "Мій скарб"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, Надя Дорофєєва несподівано покрилася плямами: "Завжди так, коли я..."

Також Знай.ua писав, Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "Спасибі за емоції"