Солістка української групи Go_A, яка нещодавно на популярному пісенному конкурсі "Євробачення 2021" посіла п'яте місце, Катерина Павленко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями відразу в декількох соціальних мережах.

Наприклад, в Instagram за новинами про колектив стежать понад 140 тисяч осіб. А ось в Facebook Катерина зараз виклала фотографію, на якій зображений один з фрагментів їх концерту.

Катя Павленко, скріншот: YouTube
Катя Павленко, скріншот: YouTube

Павленко запропонувала українцям відвідати подібний захід, адже там навіть є можливість обійнятися з солісткою під час виступу, і отримати неймовірні емоції.

"Приходьте до нас на концерти. У нас там отак. Фото Flipper Igor", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Це так дотримується соціальна дистанція?))", "Дуже чекаємо в Полтаві на "обійнятися і пошуміти"♥️", "Походу мені треба їхати в інше місто на ваш концерт - або там теж 800+?)) П. С. дуже радий за ваш успіх, але ціна ((", "Коли в Києві наступний???", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (Павленко)
Коментарі, скріншот: Facebook (Павленко)

Нагадаємо, Go_A "захопили" Київ після Євробачення. "Навіть дощ не завадив нам добре пошуміти, а, навпаки, зробив концерт ще більш атмосферним!", - йдеться в публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Катя Павленко з Go_A не може поговорити з мамою про успіхи: "Чекає, коли я повернуся на роботу..."

Також Знай.ua писав, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021 - "Завуальовано обiср*ла"