28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них - чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. Він не надто часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, проте іноді все ж робить це зі смаком.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Зараз же він вирішив поговорити з українцями про швидкість, сфотографувавши кохану, прикрившись ковдрою. Михайло зізнався, що "швидкість" відіграє дуже важливу роль у відносинах.

"Я головою розумів хто це, що за цим слідує і що мені потрібно буде робити. Ми всі, як хімічні елементи або частинки, хвилі ... називайте як завгодно. У нас у всіх своя валентність і швидкість. Хтось когось прискорює або уповільнює, гасить або ж розпалює. І я по факту знав, що в цьому ми з нею схожі і що десь я її можу прискорити, десь вона мене❤️", - пише Михайло Заливако в публікації.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Після цього він зазначив - головне, щоб партнери збігалися в цьому, бо це працює також і в зворотному напрямку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У неї дуже гарні очі😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Міцної любові вам❤️ будьте щасливі🤗", "Фото не вдале)))) рука виглядає жахливо...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако і його обраниця Богдан перестали ховатися: перша прогулянка пари без капюшонів і масок

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан зізналася, що вони з "Холостяком" Заливако приховали від усіх: "По секрету"

Також Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Анна Богдан захотіла дітей з Мішею Заливако: "Ми дуже зблизилися"