Старший аналітик Центру макроекономічного моделювання Київської школи економіки Ігор Дейсан спрогнозував курс долара на цей рік.

"Мінфін"зібрав основні консенсус-оцінки прогнози курсу до кінця 2021 року.

Діапазон прогнозованих значень обмінного курсу 28.0-29.1 UAH/USD.

В останніх прогнозах експерти переважно залишають курс незмінним, проте відзначають (ICU) відновлення привабливості гривневих ОВДП на тлі сприятливих умов для торгівлі на різниці процентних ставок.

Джерело: biz.nv.ua
Джерело: biz.nv.ua

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку експертів, як і раніше, приплив зовнішнього боргового капіталу і високі ціни на експорт можуть призвести до зміцнення гривні в першій половині року.

При цьому КШЕ зазначає, що ці фактори можуть бути знівельовані найгіршим балансом зовнішньої торгівлі продовольством та енергетичними товарами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ми несамостійні у своїй фінансово-монетарній політиці, - Павловський. Як відомо, не так давно Байден оголосив про розмір річного бюджету США: він становить 6 трильйонів доларів. У програмі " що далі?"на каналі" Знай24 " експерт з питань соціальної політики Андрій Павловський поміркував, чим друк долара обернеться для України.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Біткойн варто інвестувати тільки таку суму, з якою ви психологічно готові розлучитися, - Гінзбург. На які криптовалюта варто звернути увагу? Яке майбутнє биткойна?

Також «Знай.иа " писав, що Експерт передбачив рекордний стрибок біткоіни: до мільйона доларів. Топ-менеджер IBM розповів про майбутнє біткоіни