Домашня згущене молоко - не тільки смачна, але і корисна. Вона багата кальцієм, фосфором і вітамінами. До того ж в ній немає штучних добавок і ароматизаторів.

Інгредієнти:

  • 200 гр молока;
  • 200 гр цукру (або пудри);
  • 20 гр вершкового масла.

Згущене молоко, кадр з відео
Згущене молоко, кадр з відео

Приготування:

1.Беремо всі інгредієнти і змішуємо їх в каструлі ( бажано з високими бортиками, адже маса буде сильно пінитися).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2.Варимо нашу суміш на повільному вогні і доводимо до кипіння.

3.Коли згущене молоко почне кипіти збільшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Маса буде дуже сильно пінитися.

4.Після того, як згущене молоко повариться 10 хвилин вона стане сильно рідкою. Не лякайтеся - так і повинно бути. Як тільки суміш почне остигати, то почне і густіти.

5.Переливаємо згущене молоко в баночку і ставимо в холодильник. Через кілька годин вона ще більше загусне.

Згущене молоко, скріншот: YouTube
Згущене молоко, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рецепт домашнього полуничного морозива-смачно, як в дитинстві. Домашнє морозиво з трьох інгредієнтів-простіше нікуди

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ароматні вареники з полуницею на воді-смачне частування за простим рецептом. Вже не за горами сезон полуниці, тому львів'яни зможуть поласувати цією солодкою і яскравою ягідкою.

Також «Знай.иа " писав, що Рецепт горішків зі згущеним молоком, родом з дитинства: згадай легендарний смак. Сьогодні ми з вами розберемо радянський рецепт усіма відомих і улюблених горішок зі згущеним молоком. Він підходить для тих, хто зуміє вдома знайти форму-горішницю.